Update: Hervatting Senioren training

By Redactie Training No Comments on Update: Hervatting Senioren training

Eindelijk is het zover, we kunnen weer een voorzichtig begin maken met het trainen van senioren per 11 mei. Nog niet helemaal zoals vanouds, maar het is beter dan niets doen.

Maandags van 19.00-20.00u, donderdags van 20.00-21.00u

Zoals u waarschijnlijk al via de tv uitzendingen vernomen zal hebben is het sporten binnen nog niet toegestaan. Daarom gaan wij ook naar buiten. Vlakbij de dojo, aan de 1e Lieven de Keylaan, ligt een groot grasveld. Wij mogen van dit park gebruik maken, we hebben hierover contact gehad met de sport verantwoordelijke voor de gemeente Eindhoven. Er zijn echter wel een aantal specifieke dingen aan verbonden. Zo moest er een AED beschikbaar zijn, water zeep en papieren handdoekjes, EHBO materiaal et cetera. Daar zorgen wij voor.

Tijdens en ook voor en na de training moeten we allemaal een onderlinge afstand van 1.5 meter houden. Van u verwachten we dan ook dat u zich hieraan houdt. De boetes bij geconstateerde overtredingen zijn niet mis. Wij geven de training zo dat daar ook aan voldaan kan worden. Voor en na de training moet iedereen hun handen wassen!

Tot zover de regelgeving. Bij mooi weer (geen plensbuien of zo) kunnen we dus aan de slag. U moet NIET in jiujitsu kleding komen, maar in reguliere sportkleding (trainingspak of iets van dien aard). Kijk even het weer aan hoe warm de kleding moet zijn; onderkoeling kan vrij snel optreden, vooral aan het eind van de training als we weer stoppen. Een jas of vest om na het sporten aan te doen is geen overbodige luxe. Ook heel belangrijk: bent u VERKOUDEN OF GRIEPERIG, BLIJF THUIS!

Screenshot 2020-05-08 at 10.53.54

Neem uw eigen bidon met drinken mee, graag ook een eigen handdoek om het zweet van het gezicht te vegen. En controleer bij het ophalen of u ook uw eigen spullen weer bij u heeft. Er is GEEN WC in de omgeving, dus zorg dat u voor vertrek naar de wc bent geweest. Kom maximaal 10 minuten van te voren, na de training meteen weer weggaan. Er is geen (overdekte) plaats om te wachten. U kunt verzamelen op de Boostenweg. (zie kaartje hieronder). Er kunnen geen toeschouwers aanwezig zijn.

Screenshot 2020-05-08 at 10.54.25

Mochten de omstandigheden zo zijn dat het niet verantwoord is om te sporten (het zal dan voornamelijk het weer zijn), dan laten we dit uiterlijk op de trainingsdag om 12.00u weten in de app-groep van Toukon. De avond voor de training laten we in ieder geval nog weten in de app of in principe de training door gaat (aan de hand van het algemene weerbeeld, bij takke weer geen training).

Wij verheugen ons er in ieder geval weer op om aan de slag te gaan.

Met sportieve groet,

Wil en Cees

Screenshot 2020-05-08 at 10.55.18

  • Share: