Kyu examens: 11 + 10 geslaagden

By Redactie Examens No Comments on Kyu examens: 11 + 10 geslaagden

IMG_0246Afgelopen vrijdag 21 februari stonden er in totaal 21 examenkandidaten te trappelen om aan het examen voor de volgende kyu graad te beginnen. Binnen het jeugdsegment waren 11 enigsinds nerveuze blikken te bespeuren.

Bij het starten van de warmingup met bewegingstechnieken en valbreken leken de meesten alweer vergeten te zijn dat het om een examen ging, en kwam daarvoor in de plaats focus en een dosis plezier.

Gespannen of niet, ze hebben allemaal hen uiterste best gedaan en dat heeft naast de training van de afgelopen maanden geresulteerd in maar liefst 11 geslaagden – Gefeliciteerd!

IMG_0248

 

Na de jeugd waren er eveneens 10 nerveuze senioren die het komende anderhalf uur hen kunde mochten demonstreren. In de weken voorafgaand aan de examenavond zijn volop extra trainingen ingelast en is geen mogelijkheid onbenut gebleven om extra uren op de tatami door te brengen. Maar dat neemt de spanning toch niet weg 🙂

IMG_0272De warmingup begon geheel volgens traditie met een reeks ebi’s en valbreken. Daarna werden de kandidaten gevraagd de kata’s te demonstreren, indirecte combinaties op verschillende onderdelen, werden slag en trap technieken gevraagd en zo werd per kandidaat de lijst met vereisten doorlopen.

Rond 21u30 waren alle examens afgenomen en kon weer even op adem worden gekomen. Ook hier heeft het harde trainen geloond en zijn alle kandidaten geslaagd voor het examen – een dikke gefeliciteerd!

IMG_0283

We hebben gedurende de hele avond hele mooie examens gezien en zijn trots op onze jiu jitsuka’s.

Tot slot een dankwoord aan de examinatoren: Wil, Cees, Eric, Erwin en Marc, en aan de Uke’s die zich (stevast met glimlach) hebben laten pijnigen 🙂

Tot de volgende training!

0471d7df-a616-4f04-9a4b-aa794c3dff7cIMG_0259

 

 

 

 

 

 

 

  • Share: